Nervous for 2nd baby

31w baby no 2 1st baby czer. Tp mse 1st baby xnervous sgt sb tak tahu procedure induce mcm mne so mse serah diri tu betul2 tak fikir apa😂 ni 2nd baby dh tahu procedure nanti buat ape semua tbe2 jd lg nervous 🤭 Spe mcm sy?? Nk lahirkan anak no 2 kemain nervous🤭 ptutnya no2 lebih santai 😜

2 Balas

sama sis. sy pun skrg 31w second bby 😅. mmg nervous. hari2 rsa teringat dan trauma nak hadap sakit contractions tu. seram. dulu masa ank frst rsa excited. skrg mcm2 ada rasa. tp more kpd risau dan takut 😅

sy pun 31w juga. nervous sikit2 sbb kena serah diri 38w nanti, maklumlah gdm on ubat😂 tp bab induce tu tau dah cmne rasa dia sbb pernah kena sekali masa keguguran dulu. so lebih kurang la tu kot rasa dia😁