Serah Diri

Biasanya kalau serah diri tu nak pergi hospital pukul berapa ye? Pagi2 atau ikut suka?

24 Balas

tahun lepas nak bersalin kena serah diri juga. saya pergi sebelah pagi tapi tak awal sangat pun dalam pukul 10 ke 11 macam tu. lepas breakfast siap siap dengan family terus pergi hospital. better pergi pagi lebih baik sebab apa apa urusan senang nak buat. lagi satu cepat dapat katil so boleh la tenangkan diri rehat & ikut la prosedur dorang. semoga dipermudahkan urusan ya

Better jam 8 pagi. Prosedur itu ini, boleh naik wad jam 12. Masa tu saya seorang je. Tak ramai orang. Nurse kata bulan April, trend wad bersalin tak ramai. Hehe.. AKalau dah terlepas waktu makan wad, beli makanan siap2. Tak la lapar. 😁

sy anak 1st kena serah diri...sy tanya nurse pukul brapa..nurse ckp ikut la pkul brapa pun janji date tu..tp jgn la smpai mlm plak..sy p hospital ptg..tp tu crita 12thn lps la...awk ada tnya nurse kk x?

1y ago

awk kena induce ke..semoga dipermudahkan semua ya...

sy kena serah diri 14/1.. n kbtulan pg tu dalam kul 7 sy nk solat subuh.. tgok kluar darah.. so sy terus pergi klinik kul 9.. kul 12 masuk wad.. n pg xde org.. proses cepat.. n mood nurse pun ok

Sebaiknya urusan nak mudah pagi la sis.. sbb kalau waktu pejabat ni senang nak uruskan apa².. kaunter ke apa semua buka tp kalau dah kekangan tertentu tu, terpulang la janji p hari tu jgk

saya due 20/4. 19/4 kena serah diri..semalam last check up dgn nurse pastu tanya pkul brapa kena pi nurse kata pagi pukul 8 or 9 😊 Doakan saya harini dipermudahkan.

1y ago

Yup esok due ckup 40minggu

sy pernah dibagi surat IOL sebab ada gdm. sy tanya doc bila waktu sesuai dtg hosp. doc bagitau elok waktu pagi. tp tak sempat nak bawa IOL tu ke hosp sbb bersalin awal tak sampai 40w

saya haritu pergi serah diri pagi. nurse kk pun ada pesan pergi pukul8. pagi2 senang nak daftar apa semua tak rushing. katil pun cepat je dapat

better pergi pagi sebb nk masuk ward tu dengn proses checkup kndungan tu tersangat la lama. saya pergi pagi. sebelum magrib tu baru dapat masuk ward.

1y ago

haha..sama laa kita sis...pegi pagi..dapat wad dkt asar ..punya laaa lama menunggu . .

klo serah diri kne awl sis...biasa pagi....sb blh la diowg siap2 ape y ptt nt....