SERAH DIRI AWAL

hai mom, nak tanya saya sekarang dah 40minggu 1hari doc bagi date untuk serah diri 27/8 , ini anak pertama, kalau saya nak serah diri awal boleh ke ? risau lebih dari due sepatutnya due 21/8 .. kalau nak serah diri awal nak cakap apa yaa dekat hospital nanti ?

1 Balas

klu awk rasa ada contraction, boleh je. tp bg sy lebih baik tgu smpai btul2 sakit. sy saje pi PAC awal..40w4d...ada light contraction tp jalan baru 1cm dktr suruh admit wad. lagi stress tgk org keluar masuk wad. nk rehat xblh..pkul 2-3pagi dktr dtg nk check jalan. sudahnya induce 3x failed, emergency czer 41w.