pengalaman mummy2

Nak tanya mummy2 kat sini siapa yg ada pengalaman mummy yg pernah buat scanning tgok bby boy tp bila baby lahir kluar bby girl...

2 Balas

Xpenah lagi.. Kalau buat mesti tepat.. Tapi disebabkan hati ragu ragu jadi kalau prepare brg baby xmo colour tu fokus jantina ambik unisex colour.. Selalu beli siket siket ja dulu.. Nti baby dh 3bulan baru beli yg ikut jantina gown gegirl mcm tu newborn pakai colour putih je dan unisex mcm hijau oren merah brown

Hahaha me! Masa mak mengandungkan saya dulu.