firasat

Hi mommy.. Siapa ada pengalaman scan gender bby boy, tp firasat IBU mengdung bby girl, ?nty bby kluar boy atau girl? Selalu scan bby mmg btl kan...

23 Balas

Nak baby girl. Since its going to be my last baby sebelum rahimku diikat😌😌 scan baby girl. Firasat pun mengatakan diri ni mengandungkan anak perempuan and org tegur perut pun mcm mengandung baby girl. Tp kerap mimpi bersalin kan anak lelaki😂 tp tngk lah nanti bersalin baby girl or boyy. Kalau dapat girl. Alhamdulillah. Dapat boy pun alhamdulillah. Asalkan sihatt 😍😍 kalau dapat boy lg ni. Maka jadi lah mummy kepada boboiboy kuasa 3😂😂

Sama la mcm sya, dh 2 kali scan nampak bby boy tp dlm hati masih tak puas hati, harap2 girl yg keluar. Sebab kedua ank dah lelaki, teringin mau anak perempuan. Td scan dgn doc, dh 36w skrg, tlg tgkkan gender tp doc ckp susah sikit sebab bby dlm perot dh besar... Hmmm... Pasrah je la.. Asalkan bby sihat sempurna tak kisah la gender boy kan... 😊

Me! Ank 1st instinct sy baby boy skali kluar girl Ank 2nd da scan doc ckp boy tp was2 ttp duk pkir bby girl skali kluar boy Ank 3rd instinct boy..bile kluar girl Ank 4th da buat detail scan doctor ckp confirm boy..tp hti was2 asyik duk pkir bby girl..xpuas hti ni rase nk p scan lg 😂

saya scan 20 week dh nmpk terang gender baby, dia mmg nak tunjuk kt ibu ayah dia 😁 sis, maaf saya nak mintak tolong sis like dan komen gambar anak saya bersama menu kegemarannya Laksa di wall saya boleh tak? thank you so much

Saya ank tama dan kedua bby boy scan pn bby boy klua pn bby boy... Ni entah lh scan bby girl doktor ckp tp rasa klya pn nby girl sbb lain rasa mengandung kali ketiga ni... Tak mcm yg ank tama dan kedua hihihi

Saya ari tu pun scan baby girl..tapi firasat kata boy.. Entahlee..tgok nanti keluar lah.. Boy ke girl ke terima seadanya..janji selamat n sihat. InsyaAllah aaminn..

Scan baby girl.. Tp hati kuat kata baby boy.. Husband n MIL excited da shopping baju baby ppuan.. Nsib baik wrna pink 1 jak.. Sbb mmg hati ibu nie rsa baby boy yg bakal kuar.. Hihi

Sy tgh tggu hari nak bsalin ni..Hmm..scan kata bby boy tp entah knp hati sy kuat mngatakan sy hamil bby girl..tp tak kesah lah..hehe..janji bby sihat..

3y ago

yg keluar baby girl ke boy sis??

Sy sblm scan firasat kuat mcm boy.. Tny suami dia pn rasa cmtu.. Xlama tu sy mmpi sy dpt bby girl, makna yg tbalik la tu.. Bila scan btl boy..huhuhu..

Anak sulung scan kejap Dr kata boy kejap girl. Main acah2 pulak. Kuar2 girl. Yang kedua dalam rahim ni awal2 scan dah tunjuk pistol. Bertuah sangatt