scan boy 33week naluri bby girl

Sy nak tanya ada x mummy2 perasaan mcam sy

3 Balas

Ikut naluri bapak bru btul... Mcm sya ingatkan girl tapi laki sya ckap boy sya tak prcya bila scan memang boy tapi sya tetap ngan naluri sya smua bju wrna pink last2 kluar boy.. Hahaha

5y ago

Tak jugak,pragnent yg lepas nalurinsomi kata boy..keluar girls..skrg Ni 19 week..tggu scan je la...😂😂

Saya pulakk sis naluri baby boy.. tapii blum scan lagii untuk tahu jantina.. kalo bole saya saya ndakmau tahu jantinaa.. biar surprise nnti bilaa dah melahirkann.. hehehe

Sya pun cmtu sis.. scan baby girl,naluri baby girl.. sya ikut ckp doc je laaa.. huhu