Hb Low

Nak tanya mummy kat sini.. Hb sy low start 20weeks..low pun x bwh 10, penah turun sampai 10.3 jer..last check up 2minggu lps 10.6.. Now sy dah 35w4d..nurse & doc say 36w hb kene cantik.. If x naik 11 ape yg nurse & doc akan buat..?? Tp buat mase ni belum cecah bwh 10 lg.. Mummy2 ada pgalaman tak tntg ni..

1 Balas

Setakat ni hb masih d 11 dgn 12.. Hrp bila dh dekat nk masuk trimester ke3, semua lancar sj.. 😔😔