Pengalaman keguguran

Nak tanya mommys semua. Boleh share x pengalaman keguguran korang? Kalau boleh sekali punca. Please ?

13 Balas

1st gugur sbb angkat barang berat time kerja 2nd brubdpt kerja baru tgh meeting ttbe Spot kluar trus pg hospital dr ckp xde nadi tgu seminggu ttbe bleeding teruk pergi hospital bby x de dah dr cuci time tu skli still tebal mlm maduk OT cuci Dnc time tu x sedar bile cek I gugur sbb stress kerja .lpas sbulan I decide berhenti after 6month I mgndung n now 39week da