Double Line

Nak tanya mommy2 smua start kandungan brapa ye baru dapat upt double line?

23 Balas

kalau dah lewat period boleh je check. saya lewat 2 hari period check guna upt dip and tell tu terus double line terang. kalau pakai clearblue digital boleh detect berapa weeks terus.

4y ago

period sis regular ke?

Saya lepas je seminggu tak datang period cek terus, alhamdulillah double line. Time tu pegi cek hospital dah 5 week..

saya lepas period cek positive hahahaha double line ..

4y ago

Yeke sis,baru habis period berapa hari time tu?n ade tanda rasa mcm pragnant ke?

Pengalaman saya cek guna upt 6w dah terang sgt

4 hari sblm tarikh dtg bulan..

Sy lewat sebulan baru upt positif

4y ago

sama sy sis..ni lewat dah..sy cek 3x negatif..takpela next week sy cek lagi.. kecewa pun ada jugak..tak pela. selagu tak period masih ada peluang..kalau ada rrzeki..tetap rezeki kita..😢

saya 4 minggu

Sya 4 mnggu

Saya 5week.

5 minggu