upt

Nak tanya pengalaman ibu2,klu check upt sblm date jangka priod then double line,blh caya ke?atau nak period pn akn double line jg?

5 Balas

boleh sis. saya test 1 hari sebelum period & keluar 2 line samar-samar. Esok subuh saya buat UPT lagi & 2 line keluar. kalau masih samar-samar & 2 line means kandungan tu masih baru. saya cek sampai 6 UPT beza jenama. insya Allah sis positif tu

sy test 2 ari sebelum period timbul 2 line tp samar2..lps tu dtg period,lps dr period sy test lg pn same jg line samar2. ..xtw la prgnant @ x sy xprgi cek lg tkt kecewa tp tnda2 hamil mcm mengidam & mual2 tu ada.

1y ago

pregnant ke sis?

saya naik double line 3 hari sebelum due period, alhamdulillah now baby nak masuk 20 weeks dah sis. semoga ada rezeki ya untuk sis dan suami 🤲🤗

Saya check 5hri sblom period guna upt strip, dpt faint line. Then beli clearblue, alhamdulillah +ve, tu belum period lg .. Hehe excited

Bole je..cari clear blue bole detect seminggu sblm due period..sy dlu guna upt biasa je..3ari sblm due dh terang....