First pregnancy ?

Nak tanya mommy2 semua apa tanda2 kalau pregnant baby boy? Saya nie first pregnancy tp firasat hati banyak kpd baby boy then ramai org tegur pun ckp mcm pregnant baby boy.

2 Balas

Takda tanda2 special pun. Semua tu kebetulan saja. Masuk 19 week keatas boleh p scan jantina, klau baby bg kerjasama insyaAllah nampak jelas. Klau baby tak bg kerjasama, terpulang pada kepakaran & pengalaman doctor yg scan tu utk tengok.

4y ago

Haha 🤣 haa tu lah pasal. Kn nnti prepared brg boy keluar nye gegirl. Senang cite prepared brg yg boleh pakai unisex lah. Better.

Macam sy takde tanda2. Tapi firasat dari awal mmg rasa akan dapat babyboy. So setakat ni dah scan semua mmg nampak bird dia 😁

4y ago

Aamiin 🤗🤗🤗