Gander baby

Anak first boy.. skrng tgh pregnant second td baru scan, boy jgk.. huhu.. frust sikit sbb anak buah pun semua boy. Termasuk ni da 11 org.. Teringin sgt nk ada baby girl .

7 Balas

Aip no no, bersyukur kerana Allah bgi rezeki☺️. Naluri sye kata boy, husband kata girl. Next week bru nk scan di KK, mari kte lihat siapa betul.

terbalik lak ngan family saya , smua tngh mngharap baby boy tapi saya tak kisah jnji sihat 🤭sbb adik beradik sya smua girl

Its ok dear jnji baby sihat. Doakan for next baby you akan dapat girl

Tak baik tau sis frust2. Sentap babyyyy

takpe tu semua rezeki

Bestnyaa boboyyy

Bercukur sis