SCAN

Nak tanya mommy2 kat sini, sapa pernah scan melalui bawah?

17 Balas

Sy 🙋‍♀️. Masa tu bleeding. 3 kali pergi klinik & hospital. 3 kali gak la kena scan ikut bawah.

Saya pernah. Sebab scan kat perut tak nampak. Scan ikut bawah baru jelas nampak. Siap nampak heartbeat.

Saya prnah.. Sbb first scan kt perut tk nmpak jantung.. Scan kali ke 2 ikut bwh bru jelas.

Saya pernah bulan 6 hari tu awal² mengandung sebab tumpah darah .

5y ago

betul tu sis...insyallah..doa yg baik2...akan jd yg baik2

Pnh thn lps 13weeks..bby meninggal dlm perut ..

Sy pernah wkt awal2 pregnant sbb xnampak kantung..

Saya 🙋🏻‍♀️ Scan ikut bawah masa 8 week sebab nak check kantung & heartbeat