Usia kandungan tak sama bila dah scan

Assalamualaikum, hai mommy2 nak tanya kalau lewat period base on apps dah 7 week 4 days tapi belum pi scan lagi. Nak tanya ada ke kat sini mommy2 kat apps dengan bila scan klinik lain😬.

2 Balas

Saya! Kalau ikut date last period dh 6week 1days tp bila scan baru nampak kantong comel je 😅 rasa dlm 4-5weeks.. sbb period sy jnis xteratur sblm ni.. mgkin ovulasi terjadi lambat sikit tu yg xsama kiraannya hehe, jgn risau k. Insyallah xde pape tu. sy pun repeat scan 2weeks lagi bru buka buku hehe

mcm sy pulak,scan di klinik swasta 4week6d.tp di kkia nurse check dlm 8week

3y ago

ikut pada awk.kalau buka buku di kkia,nt tiap checkUP kkia buad kiraan laa usia kandungan