Details scan

Ada tak mommy2 kat sini tak pernah buat details scan..anak dah 2 3 yg tak pernah buat tu semua.?kemampuan kita kan lain2..

3 Balas

Baru buat semalam. Anak 2nd. Anak sulung tak didedah pasal details scan ni. Bila bersalin anak sulung, doc bagitau perot baby agak slim berbanding usia. Jadi no 2 ni lebih terdedah so mmg buat la dkt sonobee. Murah & sonographer pon so helpful.

dr galakkan utk buat sbb dkt kk x buat details scan. sis blh survey sonobee or klinik swasta yg blh byr 2 kali utk buat details scan

xpernah buat. Alhamdulillah ank ok. doa banyak2, insyaALLAH semuanya baik2 🌹