jus mamariam

Ada x yg minum jus mamariam tp hb still low...

4 Balas

Saya amalkn mamariam dri awl preg, tp start 5 bln, mcm dh tk bkesan dkt sya, hb makin drop. Tukar amik supp lain bru okay. Boleh try dlu. Kdg supplement ni tgk org jgk. Mana tau kot ssuai dgn sis

Dear, seeloknya amalkan pemakanan sihat seperti cukup pengambilan sayuran dan buah-buahan. Boleh dapatkan nasihat doktor untuk menaikkan hb.

5y ago

Sy mkn zincofer je..mkn mlm sblm tdo..phtu mkn jambu batu,limau..alhamdullilah hb 12 ke ats..mula2 bukak buku 9.1..skang ni sy nk msuk 7 bln arp2 la hb xdrop

Sy pn amalkan mamariam sejak kandungan 7weeks. Check up kali pertama dekat kkia masa 9weeks, Hb 14 keatas.. harap2 check up seterusnya pn hb masi cantik.

HB sy elok sis, sy mmg amal jus mamariam