jus mamariam

Hai nak tahu sapa pernah minum jus mamariam ni oky ker...sebab di katakan boleh naikkan hb yang low..

jus mamariam
33 Balas

Alhamdulillah ok sangat.. Hb Saya dari 9 naik 12 dlm masa smnggu.. Kputihan, sembelit, kencing kotor memang teruk sangat sejak amalkan jus ni alhamdulillah smua ok anak keluar pun putih bersih alhamdulillah dah selamat bersalin😊

saya amal kan dari awal pregnancy. Alhamdulillah Hb mmg tak pernah bawah 12. keputihan pun takde juga. Sakit badan pun takde. Dengan izin Allah alhamdulillah heheh.

Yup! Sy minum 3 botol Alhamdulilah hb baik anak putih kemerah2an !! Kulit baby lembut jee ! Antybody sy pun kuad and crgas .. 💪🏻 bagus sangat !!!

Yup....sy amal ni dari mula pregnant... Sekali tu hb drop, minum ni Alhamdulillah lepas 2 minggu naik balik and byk pulak tu

Sy ad mnum tp xpasti pulak psal naikkan hb tu sbb sy mmg jnis hb sntiasa ok spanjang mengandung..cuma keputihan dah xde

Sy amek pertengahan hamil smpi la skrg, slps pantang..hb okay masa hamil.. Skrg pantang untuk susu plk, pun okay..

Ada sesiapa nak jus mamariam nie.. nak bagi murah2 je. Tak sesuai dgn darah.. harga asal beli rm79 , nk Jual rm50 je

4y ago

ada lagi tak.. nak jual bape botol

Hb sy xpenah lbh dr 10...aritu minum xsmpi half bottle,pi buka buku merah check hb naik 14.1....

Sy consume dari 6 bulan ..memang membantu naikkan hb sy..badan pun semangat..

Kena try & error. Sy minum hb drop. Ramai minum, hb ok. Ikut badan masing2.