Jus Mamariam

Salam , sapa kat sini besa consume jus mamariam ? Katanya elok untuk naikkan hb?

20 Balas

Sy minum 3 botol dan ikot arahan.tp tak serasi dgn sy..huhu.. benda2 supplement ni dia kena try dgn badan kita dlu sbb kdg2 dgn org lain serasi, dgn kita tak..kdg2 dgn kita serasi, org lain tak..cm tu..try and error 😊

4y ago

Cm HB awak ok, tak muntah, bertenaga je..rasi la tu.. nanti awk try tye skali kat seller..sy pon lupa sbb 4 bulan lepas sy beli

Mamariam tak serasi dgn sy, hb tak Naik jgk. lepas amalkan minum air kurma dan longan kering hb 10 terus jadi 13. sy beli yg brand nufiya punya. skrg masih amalkan utk milk booster anak dah 6m

saya consume dari ikhtiar, now dh pregnant. tak lasti bgus utk hb ke x tp, mse sye buat buku, hb 13.. tgk next appointment, okay ke x.

Try makan kacang hazel nut,, sy mula2 buka buku 12.6 lepas tu turun 11.4 sy makan kacang hazelnut naik balik 12.1 😊 skrg 6bln

Memang elok sis, bila baby lahir kulit nye putih. Ada yg consume jus mamariam bila baby lahir tak ada kuning langsung

Mkn buah delima je awak .. no mix2 dah .. pure buahhh terus .. jambu batu n kurma ..

ada jugak tanya n tgk respon pgguna ,alhamdulillah kebanyakkan menjadi.

Mula2 ok . Tpi bila da hujung nie tkde bezaa pun hb makin turun plak .

Sy minum dh dekat 6 botol..alhamdulillah..hb sntiasa 12 ke atas..😊

Saya ada try. Tapi hb sama jugak xnaik. Tak serasi dengan saya kut.