selera makan berubah

Nak tanya mommy2 kat dalam nih , masa first trimester selera makan mommy2 macam mana ? Saya punya selera makan menjunam terus ke dasar laut ? tak boleh dah nak telan nasi . Sekarang makan mee atau roti . Portion makan pun berkurang dah . Normal ke macam nih ?

18 Balas

Sya klu alahan pun berselera jer nk mkn biarpun kluar balik..sbab risaukn bby klu tk mkn..nsib alahan sya tak la teruk sngt,kdg2 jer rasa mual dan loya..