selera makan berubah

Nak tanya mommy2 kat dalam nih , masa first trimester selera makan mommy2 macam mana ? Saya punya selera makan menjunam terus ke dasar laut ? tak boleh dah nak telan nasi . Sekarang makan mee atau roti . Portion makan pun berkurang dah . Normal ke macam nih ?

18 Balas

Trimester prtma byk mkn buah2 jek, sbb xbole telan nasi...msok trimester kedua pelan2 i telan kn nasi jgak, and skrg dh 6 bulan lbih pregnant nafsu mkn melampau2 😅 brtmbah2 bile mkn, mcm org xpenah mkn...🤣🤣