Tambah susu badan & kuning baby

Nak tanya mommy dekat sini.. bole bagi share tak macam mana nak bagi banyak susu badan? Makanan ape yang terbaik..minuman ape yg boleh. Dan jgk mcm mne nak hilang kan kuning baby bru 6 hari.. sbb makin naik bacaan kuning baby. Kesian x sampai hati tgk hari2 kena cucuk ambik darah.

14 Balas

awek jgn MKN jamu dulu.kunyit halia blackpeper pn stopkn.oren pn sama.bykn makan sawi.pahit pn telan je😁.sy pn camtu dulu.klu ade duit beli la air longan kurma merah tu.