ok ke tak

Nak tanya mommies kat sini. Normal tak berat baby 33weeks dah 2.1g? Sebab td scan doc kata kena kawal makan yg manis2. Risau baby makin berat. Huhu. Uols masa baby 33weeks berat baby berapa ya? Pastu masa baby dah lahir berat berapa pula? Meh la share. ☺

2 Balas

Sy 34week doc kata berat 2.4kg normal. Tpi kekdg aa yg dscan x sama pun bla bby kuo jrg2 berlaku tepat

5y ago

OK la sis. Dah lebih 2kg tu da alhamdullilah.. Dont worry. Exceed 2kg tu sis dah boleh ambil nafas lega. After 34 weeks tu laju je nnti baby developtment

Ok la tu... Sy 36 week 4 day, baby belom smpai 2kg. Huhu