Berat Baby

Harini husband ajak scan baby diswasta sbb dia x dpt tgk masa scan di kkia haritu..Alhamdulilah baby sihat... Excited die dpt tengok baby begerak² masa scan tu.. Saya dah 33weeks baby berat 2.1kg.. Ibu² boleh share x dulu masa kandungan 33weeks baby berapa kg bila kluar berat baby pulak berapa? #excitedtobemom #firstbaby

2 Balas

Sye scan 20w++ 1kg++. .ble scan terkhr 38w doctr kata nk dkat 3kg. .2.99kg mcm 2. .tp ble brslin cinonet je bby klua. .hehehe. .2.7kg je. .alhamdulillah shat je bby. .xp mommy kkdg xsme brat scan .asl bby n mommy shat shja. .💋❤

Saya baru 32 weeks..tapi tak pergi scan lagi..huhu..nanti dah 33 week baru nk g scan