Lahir Baby Pramatang 32 Minggu

Assalamualaikum.. Hi moms.. saya nak tnya berapa berat baby pramatang moms masa lahir? Baby sy lahir masa 32 minggu dgn berat 2.68kg.. Sekarang baby sy dah 3 bulan dan berat pun alhamdulillah 6kg dah.. Berapa berat baby moms semua masa lahir pramatang dulu? Jom share atau kongsi tips jaga baby pramatang ☺️☺️ #First_Baby #firstmamy #justasking

3 Balas

anak saya prem juga, lahir 37minggu, berat 2.45kg. tk sush pun jaga baby prem cuma susu fm, kena care btl². tkut baby tk sesuai dgn fm tu. and kdg² baby prem mcm anak saya ni doktor bagi ubat tmbh drah and appeton baby drops sbb nk maintain kan berat bdn anak tu. ubat tmbh darah tu depend jga

11mo ago

Sbb 37week cukup . Dia 32 week xckup . Berat bkn penentu prem atau x

anak saya lahir 35 minggu 2 hari berat 2.6kg jgk. Sekarang 3 bulan 13 hari baby dah 6.5kg. Tak montel sgt, tak kurus just nice hehe

Baby sy pramatang 34w6d berat 2.12kg skrg 3 bulan baru 3.71kg.. tengh usaha lagi nak naikkan berat badan