berat baby 33weeks

Salam ibu2, ada x yg sama mcm sy 33weeks berat baby 1.7kg shja. 🥲 doc ckp bby kcik.. risau..#bantusharing

9 Balas

sy haritu time 23 weeks baby mcm 20 weeks. hari hari minum susu sekotak alhamdulillah skrg 30 weeks berat baby 1.4 kg. dah slow down la mnum susu tkut tebesar plak nnti 😅

saya 29weeks baby 1.68kg , doktor cakap besar dari weeks 😅 cena pun tkpa jnji baby2 kita sihat dalam kandungan 🤲🏻

tak kecik lah, its normal. sy 32w 1.5kg je. takpe baby small sikit kat dalam. nnti kat luar baby minum susu bsnyak 🥰🥰

9mo ago

❤️❤️❤️❤️ in sha allahhh

saya scan 32 weeks baru ni berat baby 1.8kg doktor kata perkembangan cantik je..on graf ☺

sy scan 32 mnggu berat baby 1.7kg,dktor ckap ok je dgn kenaikan berat bdn sy dr awl hngga skrg

9mo ago

😍 alhmdulillah

Minum susu puan..biasanya hujung2 nnt baby cpt naik berat.masa tu pulun minum susu lagii

9mo ago

terima kasih tips 🥺

32w 1.7kg besar je puan. by 40w boleh cecah 3.1lkg, ok dah tu

Sama 33w ritu pun 1.7 doc kata normal dengan usia

Sama, tapi doktor cakap okay. Sesuai dengan umur dia

9mo ago

thank youu sdp sikit hti😍