First time preggy?

Nak tanya mommies, First time mommy tau mommy pregnant ??? Menangis atau jerit??? Tanda2?

46 Balas

Terharu sbb dh lebih 2 thn tgu, apa lagi kami PJJ. Susah mau jumpa. Itu pun cuti 3 bln sekali jumpa. Sebenanya x perasaan tanda,kwn yg tegur sbb dia kata saya over sensitive dgn bau masa tu. Hbs org yg bau sikit kena 'halau' jauh2. Pas tu ikut sja saranan kwn ni cek upt. Tgk2 betul sah positive double line. Terkedu pun ada wei, mesej husband send gmbr tiada caption sbb mcm x percaya sja

4y ago

Baru lagi. 4 mgu. Itulah mcm x percaya sja. Scan dgn doktor masa 6 mgu nampak kantung sja.masih lagi blm percaya. Sampai scan 9mgu nampak sudah jantung baby baru betul percaya dri tu mengandung.