sakit pinggang

Hi nak tanya , mcm saya mengandung da 33week anak first .nak tanyaa ade tak mommy2 kat sini pernah alami mcm sy .sakit pinggang belah kiri sebab salah baring . Sakit dia sampai nak bangun sakit gelak sakit batuk sakit ,buat laa pape pun mesti sakit kt belah kiri ni . Sakit dia sama mcm terkehel leher . Ade tak tips mcm mana nk hilangkan sakit ni . Sbb da 3-4 hari gak sakit sampai pening kepala ooo .

4 Balas

Akak sblum ni takde sakit pinggang..masuk he 31w dah mula sakit pinggang dgn belikat....

normal dh tu...dekat2 nk bersalin

terpaksa bertahan tu sis

Normal