sakit pinggang belah kiri

14week sekarang..tp knp rase sakit sangat pinggang belah depan kiri dgn kiri belakang..belah kanan tak sakit pun..dah minum banyak air pun sakit jugak..masa teran nak kencing sakit dekat pinggang..warna urine pun jernih je..sebelum pregnant pun memang saya slalu kena kecing kotor..sapa ade pengalaman mcm ni..nak pegi klinik pun payah musim2 virus ni?

6 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Maaf sis, setakat 1st pregnancy saya, belum pernah ada experience rasa sakit bila buang air kecil. Mungkin pregnant mommy yang lain boleh share experience juga. Sebab experience setiap orang berbeza2. Saya doakan semoga sis dipermudahkan urusan dan cepat sembuh dari rasa sakit tu ye. Aamiin 🤲🏻💕

Baca lagi

Cuba minum air kelapa manatau krg sikit sakit..kencing kotor tak dpt dipastikan dgn melihat dr mata kasar..kna uji dgn test kid yg ada kat klinik swasta/kk.

3y ago

Syukurlah klu da ok sis

VIP Member

takut buah pinggang je sis , sbb mak sye ckp klau tahan kencing nnti batu karang n rosak buah pinggang , better sis pegi klinik check👌

VIP Member

Banyakkan mnum air masak dgn air barli

Pergi je klinik

up