normal ke kemaluan jadi gelap?

Nak tanya, masa pregnant ni kemaluam jadi gelap sangat😭memang normal ke? Lepas bersalin boleh jadi kulit asal tak?

34 Balas

normal tu. saya pun sama tapi masa pregnant suami sedar akan kegelapan tu cuma tak cakap. nak jaga hati saya kot. lepas bersalin baru cakap tapi saya jawab haa itulah pengorbanan isteri tau. sampai hitam hitam nak lahirkan si comel sorang ni haha. dia cakap tau & tak kisah pun. sekadar gurau ja. saya pun takda ambil hati cuma tu la segan juga bila gelap gitu 😂. dah lepas bersalin sekarang pelan pelan dah back to normal