normal ke kemaluan jadi gelap?

Nak tanya, masa pregnant ni kemaluam jadi gelap sangat😭memang normal ke? Lepas bersalin boleh jadi kulit asal tak?

34 Balas

Normal . Saya pun macam puan jugak 😅 Leher , ketiak , celah kangkang pun makin gelap . Kadang nak bersama dengan suami pun malu 😅 Tapi suami kata takpe lah , tu semua sebab mengandung kan ? Alhamdulillah sejuk la sikit hati ni dengar 🤣 Insha Allah lepas bersalin boleh normal balik .

1y ago

Tu la kan, mula2 nampak, terkejut, lepas search, oh ok normal. Bagitau suami pasal normal sbb hormon. Suami pun faham. Ni dah ok dah.