Surat beranak

Nak tanya masa nk daftar tu kena guna sijil nikah ke..klau guna kad nikah x bleh ke?

6 Balas

pakai kad pun boleh sis. sy beranak kelantan. sijil nikah dekat nilai. husb dftar kt jpn boleh je guna kad. tapi tak sure la kalau jpn lain mcm mna .

2mo ago

sy jpn tumpat

sbb dh x smpt klau nk pergi ambik dkt pejabat agama..sbb sijil tu hilng time kemas barang nak pindah balik kg

2mo ago

Hasben ckp utk buat surat beranak anak, boleh je nak pakai kad nikah. Tapi yg dia akan mintak dulu sijil nikah. Kalau takde, boleh je pakai kad nikah. Ikut tempat gak la kot

xblh sis. mmg nk sijil nikah original.

2mo ago

ya sis, sbb dorg nk details dkt sijil nikah

xblh drg nk sijil nikah ori jgk

Call jpn sis, ikut tempat masing2.

kene pakai sijil nikah