Daftar buku pink guna sijil nikah kg

Hai..sy nak tanya ada x ssiapa sini ada pengalaman daftar buku pink tapi xda sijil nikah berdaftar sbab nikah kampung kan..Kat buku tu status kita tu nurse akan letak berkhawin ke single parents?tq

4 Balas

nanti die nak bukti nikah juga sis hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

wajib sijil nikah y brdftr puan...tpi klu smntra boleh jga lapor diri dgn klinik kesihatan..y penting sblum due kna siapkn semuanya sijil2. Nanti rumit urusn slps brsalin..ke hulu ke hilir dgn sakitnya lg

sy pun nikah kampung, tapi dapat sijil sementara dari kadi, kaler pink kertas nya.. and kk mmg mintak & kepilkan skli kat buku pink.. bukti yg anak kita anak sah taraf..

kena dpt kn sijil nikah yg berdaftar dulu sis..baru g buat buku pink.. klau x klinik kira sis mengandung ank luar nikah.. n anak nnt x boleh bin/binti bpak nye..