Jalan jauh

Nak tanya la,,,sy skrng mengandung dlm 9w boleh ke dr jb ke perak??bahaya tak untuk kandungan???...Risau... Tapi kalau duduk rmh tak de org jaga,,,sy alahan teruk... Asik mutar je,,,dah pening...Makan pun kurang

2 Balas

boleh. bnyakkan regangan supaya blood flow ok. brenti kerap n bawak bantal for back support. bawak juga snack n plastic extra incase mual ke. minyak angin pun bawak. kalau kndungan dah 5 bulan ke atas beli ted stocking untuk elak DVT bla ddk/jalan dlm tempoh masa yg lama

Boleh.. Nanti banyakkan stop, sediakan bantal utk support perut. Kalau ada bumbing minta driver slow slow je.