cara baring

Nak tanya lah kalau nak tidur . Hanya boleh tidur mengiring je ke ? Time2 mengandung ni ? Tidur cara menegak boleh ke ?

4 Balas

Kalau awk letih mengiring, make sure letak bantal blkg badan. So ade yg menampung badan awk. Mcm sy lagi selesa terlentang tapi letak bantal blkg badan.

Saye bnyk tido mengiring dari awal smpai ke last trimister.. Letak bantal bwh perut dgn blkng ..Elakkan tido terlentang..

Trimester kedua n ketiga digalakkan tidur mengiring. Lebih lebih lgi ke sebelah kiri.

better mengiring as recommend by doctor.