Cara lebih baik dan selamat tidur time prengnat

Sekarang usia kdgn saya 16 week. Saya nak tanya cara tidur yang selamat dan baik utk baby. Mengiring ke kiri ke?? mengiring ke kanan ke?? atau cara menegak??

2 Balas

kanan kiri boleh. pastikan ade bantal kat celah paha, kiri dan kanan. tu lg selesa. kalau menegak x sesuai kot sbb boleh mnyebabkan ibu sesak nafas..

5y ago

ouhh.. tapi saya risau kalau saya tidur kiri dan kanan. baby tak sempit ke?? lemas ke??

Sy skrg tidur mengiring ke kanan or ke kiri. Usia kandungan saya 9 weeks 🙂🙂🙂