Cara Tidur

Hai mommy2 nak tanya lah saya baru 11 weeks.. banyak jgk sy membaca.. kita boleh ke berbaring macam biasa kalau bukan tidur? Means melintang.. tp kalau nk tidur sy amalkan mengiring.. risau jgk sbb banyak sgt sy membaca terikut2.. 😅🤣😂 1st baby so mcm buntu habis lah.. jadi klo kite relax2 tgk tv baring lurus mcm biasa takpe kan? Ke kena mengiring juga.. ada momies2 yang pengalamaan tak...

2 Balas

Sy mse trim1 sy bantai semua..bila masuk trim2 ke atas, bby dh mbesar bru la sy jaga2…tido mgiring kiri je kdg kanan..pernh je baring terlentang dlm 5min cmtu je, sbb skrg dh trim3..

3w ago

Xpe je..baby msih kecik

Saya tidur je semua posisi asalkan saya selesa. Kuak lentang ke mengiring ke bantai jela 🤣

3w ago

hahaha tu lh ble cm tu trus rse kram mcm urat terpeleot