ic anak

nak tanya klu kite nak daftar ic anak nanti kene dende ke ?? untuk anak luar nikah .. ada sape2 tahu tak ye pasal nie ??

11 Balas

Eh tak la kena denda. Anak i pun anak luar nikah. U try pergi jpn tanya dorang sbb ada procedure kalau u nak nama bapa dalam birth cert.tapi anak mmg akan ikut mak.contoh la,i indian then bf filipino, my son ikut i as indian berwarganegara malaysia. Asalkan u tak lebih dari 14hari u tak akan kena denda.