36weeks 1day

Excited plus neves pon ad nk jumpa ank umi nii . Huhu . Mommies nk tnya klau dkt KK berapa kali ye scan ? Sy dh scan 32weeks hritu then ad lgi utk next scan ke sbb nk tahu berat bby je . Nk brjimat drpd scan kt swasta huhu😅

2 Balas

takde dah tak silap sy.. sy last scan kt kk masa 36w. skrg 38w takde dah scan.. sy pun main agak2 je berat baby skrg ni.. 😅

2y ago

hehe.. sama2. sy pun anak sulung jgk.. aamiinnn.. semoga dipermudahkan urusan kita 😊

notsure