Period lewat 8 hari, tak ada UPT

Hi nak tanya, kenapa opk positif? Saya masih belum period, dah lebih seminggu dan period teratur.

Period lewat 8 hari, tak ada UPT
19 Balas

Kalau saya, opk sy t tu warna akn terang gila2 pastu c tu samar je dari first day period delayed kalau preg.. maybe awk tgh subut kot…

kalo pregnant line T kene pekat dari line C..kalo sama pekat tu maksudnya tgh subur sis...sbb opk mmg akan sentiasa double line.

Period awak teratur kan, hari subur awak tak tentu ke ? Sbb selalu nya kebanyakan yg guna opk ni yg period tak teratur

9mo ago

Ya teratur. Ni balance opk masa awal2 kahwin 3tahun lepas. Tak ada upt buat masa skrg, i try opk dlu

Harap2 awak pregnant lah. Pernah opk positive mcm ni berhari tp upt negative & tak pregnant pun

awak check la upt, kita plak excited nk tngok results upt, moga upt awak positive 😍

Saya dlu check opk positif..pregnant.. lpstu pegi sahkan ke klinik.. mmg pregnant..

sy pernah check opk masa pregnant. selalunya T akan lebih pekat dari C. C sgt2 lah samar

9mo ago

kalau mcm sis ni. kena test pakai upt juga. kalau positive pregnant tahniah ye sis

ramai guna opk utk ujian kehamilan mmg positif,good luck ya.

kena beli upt dan test. opk utk test kesuburan dear.