Opk positif period tak teratur

Hi semua..nak tanya saya ada keluar egg white pada 1/8/2022 tapi tak check opk pun.. jangkaan saya sepatutnya period 15@16/8.. harini 19/8 saya saja check opk dapat macam ni.. saya mengalami ovulation ke?

Opk positif period tak teratur
6 Balas

Hi awak cuba cek upt ,mana tahu rezeki awak mengandung .. doa kan saya jugak ada rezeki ..

2y ago

ok nanti saya cuba..sy baru lewat 3@4 hari..sy igt nk tunggu genap seminggu baru nk upt..ni saja2 buat opk naik mcm ni..xpenah jgk naik pekat mcm ni..sy doakan awk jgk mengandung sis..aamiin

Saya masa dpt tau pregnant test opk +ve. Cuba awak try test upt. Semoga dipermudahkan

2y ago

In Syaa Allah.. Aamiin Ya Mujib 🤲

ptutnye awk period kan..cek upt sis mne tau rezeki..

2y ago

doakan sy jugak😭😭

yaa tgh subur tuu

2y ago

boleh jd 2 kali yer sis

iyap🤭

2y ago

oo..boleh jd 2 kali ek

ya

2y ago

boleh brlaku 2 kali ek sis