maltofer

Nak tanya, kat mana ye boleh beli maltofer ni.. Makan zincofer kk bagi, tiap hari muntah..

8 Balas

sy pun makan zincofer muntah.. mula²makan okay lagi now dah start muntah lepas makan.. habis keluar semua isi perut 😅.next app nak tukar la ubat kat kk..ingatkan tak boleh tukar

farmasi sis.. ade jual.. sy mkn zincofer pn muntah.. sy tukar dgn iberet.. beli kat farmasi baru ok.. maltofer pn ok..

5y ago

Tq sis.. Nak try cari jap lg.. Baru pindah kl, tak tau sgt..

Sis mnta tkr dgn kk ckp.Xboleh mkn yg zincofer..Dia bg yg lain..Sy ckp mcm tu kt kk dia tkr n alhamdulilah ok

5y ago

yup boleh..Sye gtau misi xboleh jln mkn ubt tu sb mnth..Dia pon bg ubt yg lain...

Maltafer at farmasi.. Ade farmasi jual murh. Ade yg mhl.. X pe. Yg pnting mmg bgus

beli kt sy blh..wassap 01136071694..

Farmasi ad jual

Dekat farmasi..

Kt farmasi

4y ago

Alhamdulilah.. Tahniah😍😍🤲