hi assalammualaikum ?

nak tanya kandungan first memang kecil ea perut?? sy dh 15weeks lbih kecil je mcm bukan org pregnant?risau pulak

21 Balas

Saya..masuk 6 bulan baru nampak besar..nanti la..bulan2 lps tu..makin hr makin besar la..

Normal sis .. sy dulu 7months baru nmpk .. pastu even dh ckup bulan pun org x pcya

Sy 28weeks bru nampak baby bump...tu pon org asyik tegur,keciknye perut...

Jgn risau sis.. sy nk msuk 6bln bru nmpk perut org prgnt hahahaha

yepp. Sy dh 7 nk ke 8 bulan bru besar sis. Now tggu hr je. hehe

15 weeks kcik lg la baby..x ketara sgt baby bump time tu..😂

Saya pun sama pregnant 25 weeks baru nampak perut bulat skit

normalla itu 😊 insyaallah jangan risau still positive .

Sma la, sy pon 15w, kndugn first, kecil je perut😅

saya 15w pn xnmpk..