1st pregnant

Saya nak tanya, kandungan week 15 memang kecil lagi ea? Sebab saya rsa mcm sama je keadaan perut dari week 13 sampai nak msuk week 15 dah. #firstbaby #ingintahu #1stimemom

7 Balas

Sy lepas 20 minggu perut membesar dgn jayanya 😆 awak tunggulah beberapa minggu lagi. Sy rasa setiap hari perut saya semakin besar. Mcm xpercaya.

Saya dah 32weeks (8months) tp bump kecik . Maybe sebab saya kecik 😂

ye kecik lg sis. 5-6 bulan bru rse besar tu bby bru brp ratus gram je

saya baby bump nampak start 28 weeks, ikut orang juga sis

saya 15 week 3 day, prut pon tk nmpak lgi😂

3y ago

owh.. mcm tu ea ?? hehe.. sy baru 1st time jadi mcm pelik jgk dh nk msuk 5 bln mcm xde apa2😂

Ya sis kecik lg.

normal tu