Kandungan kecik..

Nak tanya kandungan 22minggu perut kecik normal ke..saya perut kecik tapi bby tu ada lah gerak..perut kecik tak ada apa apa ke pada bby..separuh orang dah 5 bulan perut dah nampak besar..semlm g klinik nurse dkt klinik check batuk demam tu..kata hari tu kamu mngndung kan perut tak nampak pon..dah berapa minggu nurse tu ckp..saya ckp lah dah 22w 3hari.

15 Balas

itu lagi bagus puan sebab kalau saya malas nak jawab pertanyaan orang 🤣 .. dulu anak pertama perut bukan main besar sampai orang ingat saya dah nak sarat dan pregnant anak kembar 😅 depa pulak pakat2 jadi doc .. normal ja puan selagi baby dalam perut tuh sihat takda apa2 masalah .. saya pregnant anak kedua ni pun perut tak berapa besar nampak macam boroi je dan ramai orang tak caya saya pregnant ini yang saya suka sebab tak pening kepala jawap pertanyaan orang 🤭