Kandungan 22w tp perut mcm 18w..misi kata lah.. So, mcm mn tu.. Adakah bby kecik?

Hmm.. Confused jap

4 Balas

saiz perut bukan penentu besar janin dlm kndungan. tapi klu awk risau, blh pergi klinik luar dan scan.

2mo ago

klu ok, inshaAllah baik2 saja. kdg nurse ni ada masa buat kita cuak.

sy ank first dlu mcm tu jgk. tp bila dh trimester 3 dia mmmbesr dgn elok ye kuar 3.14kg 😅

try buat detail scan at swasta , biasanya plus , minus . nnt doctor bgtwu normal atau tk

Kalau baby kecik dr mesti dah cakap. Tp dr takde cakap apa kan.