Perut Tak nampak

Hi mommies, saya ni kandungan kedua. masa kamdungan pertama pun perut saya agk kecik tp bila dah masuk 5 bulan tu dah nampak sikit. Kali ni dah masuk 5 bulan tp masih lagi nampak mcm perut berlemak jer. Bila ckp pregnant org tak percaya dah 5 bulan. Ke maybe sbb faktor bdn besar dan tinggi ye?

3 Balas

normal sis body kita lain lain sama la macam tumbesaran anak, yang sorang ni duk bising kata anak dia 9 bulan dh pandai cakap, sorng ni cakap anak lahir ii dh pandai jalan😮‍💨 actually manusia ni semua berbeza beza takkan semua benda dalam hidup ni kita nk jadikan taruhan kan? sape beranak dulu sape kawin dulu spe kaya dulu eii geram sebab saya pun ad orang tegur 6 bulan perut besar🥲

5mo ago

Kan betul tu. Kita ni dah mmg berfikir tiap hari dpt pulak org yg cakap. Jadi insecure kan

Normal sis, ikut pd bentuk bdn jugak. Atau memang kandungan kali ni nak baby bump yg comey² jer 🥰 Tak besar & x kecik sangat. Kadang setiap kandungan ni x sama. Mungkin sis akan mulai nampak baby bump time kandungan 6/7 bulan nnti 🤗

5mo ago

Ya, setuju sangat ngan sis @Syaza. Nampak jer kecik tapi penatnya membawa tu hanya ibu tu jer yg tau 🥴

Sama la kita.. Bila ckp dkt org tgh preggy dorg tnya brpa bln nak msuk 5 time tu.. Dorg ckp lah x prasan pn.. Haha sbb bdn jnis berisi.. 2x cezer prut xnk kempis part lain ja turun time diet. Ngndung klini x nmpk sgt prut

5mo ago

Tulah. Kdg tu faham jer org ckp sja jer tp tetap juga lah terasa