Ngantuk n lapar pregnant 5weeks normal ke???

Nak tanya kalau pregnant 5weeks normal ke asyik rasa ngantuk n lapar.. lapar dia xleh wat bincang... tapi sy mkn sikit2 tp byk kali d sehari...

20 Balas

nrml sis..klau sy tdo memanjang .. pnt nye kalah org yg buat krja brt .. nsb ade ipar tlg buat keje rmh n memahami..

normal sis..first trimester sy pon mcm tu...now dh 19 weeks dh kurang tido..cuma kerap lapar je

Normal 🤣 tp sy amalkan kismis ngn kurma sbelom sarapan. Alhamdulilah cergas siket 😁

Normal.. Hihi... Mengantuk tu pon kdg xleh bawak bincang.. Haha..

5y ago

Tau xpe.. 22 xleh bwk bincang

Normal.....awal pregnant memang akn rasa letih....nak tido...

Sy Pon 5 week..lapar betul n cepat letih

normal sis.. sy pon mcm tu.. lps mkn trus ngntok

5y ago

sama2 sis.. jga kandungan elok2

normal la tu bila tgh pregnant kann

normal.. amalkan mkn byk buah okay..

Yes.. normal je sis