Packing barang baby

Nak tanya kalau packing barang baby untuk day 1 tu kan nak pack baju sepasang ke 2 pasang ye ? Pack untuk baju siang dan malam ke ? Dan dekat hospital kite mandikan baby tak ? Atau lap2 je ? Perlu atau tak bawak toiletries untuk baby punye ? Tolong bantu saye ibu2. Saye dah 31 week tapi baru nak pack barang2 untuk ke hospital.

5 Balas

kalau saya day 1 tu saya pack je 2 baju topi swadle mitten booties pampers tp toiletries baby saya tak pack . just standby minyak telon jee dlm bag