Packing barang hospital

Nk tanye beberapa soalan:- 1) baby toiletries kene bawak ape je.. sb baby bkn mandi gune sabun semua.. 2)nappy baby kne bawk byk x? Sy dh pack by days dlm 5 hari incase.. sb gune set ziploc yg bersalin tu.. cume perlu ke bawak lebih nappy? 3) baju ibu bawak baju balik jeke? Xperlu baju stay hospital ye? #firstmom thank you yg menjawab moge dipermudahkan urusan..

2 Balas

1) standby minyak telon n nappy krim. and tak lupa wipe atau tisu 2) nappy ni maksud awak napkin kan? 2-3 helai dah cukup 3) iyer, baju balik saja. kalau admit govt

11mo ago

diapers standby 5 6 keping. sbb xtau bersalin bila, kalau kena brmalam byk jgk nak pakai.. bby berak kerap awl² ni. breast pump tak perlu. tak sempat pun pam, biasa direct feeding. unless ada masalah lain, tu pun biasa pam di rumah anta ke wad je

toileteries baby tk perlu. sebab dorg tak mandikan baby. nappy 2-3helai ja. baju balik, sbb nanti pakai baju yg hspital sediakan jugak

11mo ago

Baik thank u sis 😊