Hi Ibu2 harap share2

Dah packing ke barang ke hospital??? boleh share apa ibu pack utk labour room.. bedung,baju bby sepasang dn pampers tu je kan? utk ibu pulak pad bersalin... dan lepas keluar labour room pulak utk wad nnt pack apa?😅?

4 Balas

ramai plk tnya soalan ni Brg bby👇 Baju baby 2 pasang Napkin 3 Bedung 1 Tuala 1 Barut 3 Selimut Sarung tangan Sarung kaki Topi Pampers 10 Minyak bby Tisu basah (Siap baju baby+pampers+bedung atas katil untuk bby bru lahir) Brg ibu👇 Baju nak balik sepasang kain batik 1 Tuala Brg mandi Stokin 2 Cwn Sudu Tisu Tuala wanita Minyak pns Air kotak, biskut ,roti, kurma Panties bra sweater telekung sejadah

Nurse mintak masa masuk labour room hanya pampers baby and pad mmy saje .. lepas bersalin baby akan pakai bedung hospital and baju baby hospital.. tu klau kerjaan la .. saya baru keluar hospital.. lebihkam pampers baby takut baby kene tahan wad..

1y ago

hospital ada baju baby ke sis? hospital mana tu? mudah kan mcm tu. sbb sebelum2 nie sy bersalin, nurse mintak baju baby dan pampers je. takde lak dorg sediakan baju baby. hehe

boleh google/tgk shopee. sana byk dorang jual plastik2 utk bawa ke hospital. takyah cari list dah, mmg ada sedia siap.

sy pon search kt youtube je apa nak di packing utk ke hospital